ВО ПРИЛЕПСКОТО ЗДРУЖЕНИЕ НА РЕЗЕРВНИ ВОЕНИ ОБВРЗНИЦИ ,,ЗРВО 2001-2002″ ЗА ВАСИЛИЦА СЕ БИРАШЕ БУРЕК СО ПАРИЧКА, ПАРИЧКАТА КАЈ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ РУБИН СЕКУЛОСКИ

0
932

Денес Здружението на резервни воени обврзници од конфликтот 2001-2002 година ,,ЗРВО 2001-2002″ бираше бурек со паричка.

За стара нова година или поточно за Василица паричката оваа година падна кај претседателот на здружението, Рубин Секулоски додека стар домаќин беше Мајор Панески Драган.

Нека е за многу години, среќно.