ВО ПРАВО Е МАЈКА МУ, СТВАРНО ФИН ЧОВЕК Е ОВОЈ КРСТО МУКОСКИ, А ЕВЕ И ЗОШТО!

0
5691

Мајка му и татко му на Крсто Мукоски мислеле оти тој не сторил ништо лошо, оти бил добро воспитан и плус патриот.
Е па вака… Крсто кариерата ја почна како физички работник во фирмата на вујко му, семоќниот Ѓорѓи Угриноски. Потоа преку ноќ заврши факултет, односно вујковците му купија диплома. После стана пратеник. Па заменик директор во МЕПСО. Па после пак пратеник. Па уште еден мандат пратеник. Во меѓувреме си ја направи фирмата „Атриум“. И земаше тендери тешки милиони евра. И пак земаше тендери. И цело време земаше тендери. Па со побратимот Цветко Грозданов формираа коњички клуб. Па после под концесија зеде десетици хектари земја. Па после им ја отвори собраниската врата на хулиганите. Кои влегоа во Собранието и тепаа кого ќе стигнат. Па после го приведоа…
Стварно фин некој човек овој Крсто…

Фејсбук статус на Зоран Милошески