ВО ОГРОМНО НЕВРЕМЕ ВО ОХРИД ОШТЕТЕНИ СЕ ГОЛЕМ БРОЈ НА АВТОМОБИЛИ И КУЌИ

0
282

Силно невреме го зафати Охрид, каде има откорнат покрив од зграда, оштетени автомобили и куќи.

Охрид попладнево беше под удар на краткотрајно, меѓутоа силно невреме кое предизвика материјални штети на неколку објекти, пренесува ohridnews.com. Метеоролозите претходно најавија дека ќе има услови за неврем