ВО НАЈНОВАТА БОМБА се разобличува КУРТОН врската помеѓу режимот и и националните телевизии, Јанкуловска има „тефтерче“ и со новинари кои треба да се начукаат во МТВ!

0
974

Zaev

 

Најновата БОМБА доенсува разговори кои откриваат за спрегата на режимот со јавниот сервис МРТВ, кој е направен во штаб на ДПМНЕ, но се откриваат и сервилните линкови на власта со Канал 5 и Сител телевизија.

Гордана Јанкулвоска освен за судии има „тефтерче“ и со новинари кои треба да работат во МТВ, допосници за Вашнгтон и Атина…

Следете ја најновата БОМБА за да ви стане јасно која моснтруозна спрега псотои помеѓу власта и националните телевизии.