ВО КУМАНОВО ЗА МАКСО ЗБОРОТ Е БЕТОН : УРЕДЕН ПАРКИНГОТ СО БЕКАТОН ВО БЛИЗИНА НА СОУ ПЕРО НАКОВ

0
235

Уреден е паркинг простор со бекатон во непосредна близина на СОУ Перо Наков.
#ЗаНашеКуманово
#ЗборотЕЗбор

Фејсбук статус на градоначалникот на Куманово,  Максим Димитриевски.