ВО КУМАНОВО ГОЛЕМА ГРАДЕЖНА ОФАНЗИВА : РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ВОДОВОДНА МРЕЖА ,,КИРО ФЕТАК” , АСФАЛТИРАЊЕ ВО СЕЛО РОМАНОВЦЕ, САНАЦИЈА НА КРОВ НА ООУ ,,КОЧО РАЦИН”

0
370

✅ Во тек е реконструкција на водоводна мрежа на улицата „Киро Фетак”.
✅ Се реконструираат и асфалтираат улици во село Романовце.
✅ Волонтери од општинската и администрацијата на јавните претпријатија се вклучуваат во испомош на доставување боци со кислород во ковид центарот при Општа болница Куманово.
✅ Во тек е реконструкција и санација на кровниот покривач во училиштето OОУ “Кочо Рацин” со вкупна површина од 2510м2.
#ЗаНашеКуманово
#ЗборотЕЗбор

Фејсбук статус на градоначалникот на град Куманово, Максим Димитриевски.