ВО КАВАДАРЦИ, СТАВЕН Е ВО ФУНКЦИЈА НАЈСОВРЕМЕН ДИЈАГНОСТИЧКИ АПАРАТ КОМПЈУТЕРИЗИРАНА ТОМОГРАФИЈА ВРЕДЕН 400 ИЛЈАДИ ЕВРА, ДОНАЦИЈА ОД ЕВРОПСКАТА УНИЈА

0
613

👉 ОД ДЕНЕС ОФИЦИЈАЛНО ВО НАШАТА БОЛНИЦА ВО КАВАДАРЦИ, СТАВЕН Е ВО ФУНКЦИЈА НАЈСОВРЕМЕН ДИЈАГНОСТИЧКИ АПАРАТ

📍 КОМПЈУТЕРИЗИРАНА ТОМОГРАФИЈА ВРЕДЕН 400 ИЛЈАДИ ЕВРА, ДОНАЦИЈА ОД ЕВРОПСКАТА УНИЈА.

❗ЖИТЕЛИТЕ НА ЦЕЛИОТ НАШ РЕГИОН ЌЕ МОЖАТ ДА ДОБИЈАТ СОВРЕМЕНА ДИЈАГНОСТИКА ВО СВОЕТО МЕСТО НА ЖИВЕЕЊЕ, НАМЕСТО ДА ПАТУВААТ ПО ДРУГИ БОЛНИЦИ ВО ДРЖАВАТА.