ВО ЖИВО: УСПЕАВМЕ!!! ЗАЕВ ЈА ПРИМА ПОКАНАТА ЗА НАТО ВО БРИСЕЛ!!!

0
1255
Радувај се Македонијо! Портите за нашето полноправно членство во  се отворени. Попладнево, земјите членки на НАТО одлучија да ни упатат покана Република  да го започне пристапниот процес за членство во Алијансата. Следете во живо.

1