ВО ЖИВО: ТРЕТА ЕМИСИЈА ВО ФОКУС, АНАЛИЗА НА МЛАТЕЊЕТО ПРАЗНА СЛАМА НА САШО ТАСЕВСКИ НА САМО ВИСТИНА НА КАНАЛ 5

0
1189

Анализа на настапот на Сашо Тасевски на Канал 5 во ,,Само вистина” од страна на Рубин Иваноски и Саше Иваноски.