БОМБААААААААА!! Во живо од Струмица: во 14.00 часот 11 – та бомба за „ИЗБОРЕН ГРАБЕЖ“ на Народен Глас

0
1091

10656666_1608069279430415_315194033_n

СДСМ денеска во 14.00 часот на прес – конференција која ќе се одржи во Струмица во хотелот Тивериопол ќе ја објави 11 – та бомба. Се очекува пратеникот Панче Орцев да обелодени нови аудио снимки за изборни манипулации од прислушувани разговори меѓу високи функционери од актуелната власт.

Народен Глас ќе постави линк до прес – конференцијата во Струмица и ќе ви овозможи настанот да го проследите во живо.