ВО ЖИВО: ЗАЕВ ШОУ ВО ВЕЛЕС – ВМРОВЦИТЕ ИЧ НЕ СЕ СМЕНЕТИ, ПАМЕТ НЕ ИМ ИДЕ, НО ЌЕ ГИ ПРЕГАЗИМЕ, ЌЕ СИ ПОСЕДАТ НА КЛУПА УШТЕ 4 ГОДИНИ, ЌЕ ИМ ДОЈДЕ ПАМЕТ!

0
715

Во живо од трибината на СДСМ во Велес.

https://www.youtube.com/watch?v=_3mLHavQ-1o