ВО ЖИВО : ЕСКАЛИРА ПРОТЕСТОТ ПРЕД СОБРАНИЕ – ЕДИНИЦАТА НА ЕБР ГИ РАСТЕРА ДЕМОНСТРАНТИТЕ ОД ПРЕД СОБРАНИЕТО ОТКАКО ТИЕ ПОЧНАА ДА ФРЛААТ СО ПЕТАРДИ И ЛИМЕНКИ И ОТКАКО ДОЈДОА ПРЕБЛИЗУ ДО ЗАКОНОДАВНИОТ ДОМ

0
845

Демонстрантите од страна на ЕБР беа растерани откако фрлаа со лименки и петарди кон нив и кон Собранието.