(ВО ЖИВО) ДИРЕКТЕН ЛИНК ОД БОМБАТА на СДСМ и Заев ОВДЕ!

0
513

zaev

Овој пат во оваа бомба на СДСМ ќе стане збор за аудио снимки поврзани со името на земјата и преговорите со Грција.

Линк од БОМБАТА каде паторот го продал името на Македонија ОВДЕ