ВО ЖИВО: ВТОРО ИЗДАНИЕ НА ЕМИСИЈАТА ВО ФОКУС, ТЕМА АПСЕЊЕТО НА КАМЧЕВ И 10 НАЈГОЛЕМИ ЛАГИ НА ОПОЗИЦИСКИТЕ ПОРТАЛИ ЗА ЗОРАН ЗАЕВ И СДСМ

0
495

Во живо од студиото на Мактел.ТВ на емисијата ,,Во Фокус” на тема апсењето на Камчев и 10-те најголеми лаги на куртон порталите на ВМРО-ДПМНЕ за Заев и СДСМ.