ВО ЖИВО: ВИДЕО ОД ОБРАЌАЊЕТО НА КОПУКОТ ОД ВОДНО!

0
2114

Претседателот Ѓорге Иванов најави обраќање во врска со договорот меѓу Македонија и Грција за решавање на спорот што утрово му го доставија премиерот Заев и министерот за надворешни работи Димитров.