ВО ЖИВО: БРИФИНГ НА ПРВИТЕ ЛУЃЕ НА ВЛАДАТА СО УРЕДНИЦИТЕ НА МЕДИУМИ НА ТЕМА РЕФОРМИ И РАБОТЕЊЕ НА ВЛАДАТА

0
761

Брифинг на првите луѓе на владата заедно со уредниците на медиуми каде тема се реформите и работењето на владата.