ВО БОСНА СЕ РОДИ ДЕТЕ ЃАВОЛ, КОЕ ОД БОЛНИЦАТА БИЛО ОДНЕСЕНО СО ЦРН ХЕЛИКОПТЕР ВО…

0
1541

Тоа е родено 4666 грама, а цифрата 666 е симбол на сатаната. Освен тоа бебето физички не изгледало како останатите: неговата кожа е црвена, ушите му се издолжени и остри, а има и крупни црвени очи без зеница.

vnatresna_8442

Бебето е родено со израснати остри заби и долги нокти. На крајот од ‘рбетот бебето има исрасток каде може да му порасне опашка.

Од сето тоа заклучокот е дека станува збор за ѓаволско дете. Поради тоа докторите одлучиле бебето да го тргнат од очите на јавноста, а на мајката и кажале дека е родено мртво.

Приказната за бебето се проширила низ градот, па многу љубопитни луѓе стоеле пред породилиштето за да го видат, но тоа не се случи. Црн хелихоптер се спуштил кај болницата и го одведе бебето најверојатно во САД.