Во Анатолија во Рамстор, редовно служат храна на бездомничиња :Турците отсекогаш биле честити и хумани луѓе и мислам дека треба да научиме нешто од нив

0
1952

Во Анатолија во Рамстор, редовно служат храна на бездомничиња. Турците отсекогаш биле честити и хумани луѓе и мислам дека треба да научиме нешто од нив. Поклон – превземено од Твитер.