ВОНРЕДНА ВЕСТ – БОМБА ОД КАТИЦА ЈАНЕВА: Шест нови истраги на СЈО за криминал од 80 милиони евра од буџетот на РМ! Една е за актуелен министер

0
576

Катица Јанева за Канал 5 во ,,Само Вистина” : Шест нови истраги на СЈО за криминал од 80 милиони евра од буџетот на РМ! Една е за актуелен министер.