ВОЗНЕМИРУВАЧКИ ФОТОГРАФИИ : ВЕЧЕРВА КРВАВО ПРЕТЕПАН НОВИНАРОТ ЗОРАН БОЖИНОВСКИ – БУРЕВЕСНИК

0
1216

Вечерва крваво е претепан новинарот Зоран Божиновски, тој со тешки телесни повреди е пренесен во болница.

Божиновски во изминатиот период објавуваше сериозни обвинувања кон низа локални и владини функционери на неговиот фејсбук профил, мотивите за сега се нејасни.

Како медиум нема да навлегуваме во шпекулации но би апелирале до надлежните институции како што се МВР и ОЈО што поскоро да го расчисти овој случај и да се изјаснат по овој случај ЗНМ и СНМ.