ВОЗАЧОТ НА АВТОБУСОТ НЕ ЗАСПАЛ: ИМА ТРАГИ НА КОЧЕЊЕ НА ДВЕ МЕСТА НА НЕСРЕЌАТА

0
283

– Возачот не заспал, има две траги на кочење, еднаш пред да удри во знакот и првата банкина и пред да удри во втората банкина. Исто така само 15 мин пред несреќата имало пауза на автобуска станица па мали се шансите веднаш за да заспие по паузата…

Експерт од истрата за бугарска телевизија.