ВНИМАНИЕ!!! НЕКОЈ САКА ВОЈНА!!! Лажни СМС пораки се исраќаат на членови на СДСМ со кои во име на партијата се повикуваат на протест пред ДИК!

0
10596

ШЕРУВАЈТЕ СИТЕ, НЕКОЈ САКА ВОЈНА!!!

Некој испраќа лажни смс пораки во име на СДСМ до неговите членови, во која се повикуваат на протест пред ДИК.

Почитувани сопартијци,

Ве информирам дека во текот на денешниот ден, од телефонскиот број 075/777-272 до дел од нашите членови испратена е СМС порака со која се повикува на протест пред Државната изборна комисија:

“Почитувани утре во 16 часот пред спортска сала кај базен одиме за Скопје да го одбраниме ДИК. Ваш СДСМ присуство задолжително.”

Имено, станува збор за лажна порака и истата не е пратена од Централата на СДСМ.