ВМРО ПРОДОЛЖУВА СО БИЗАРНИ НАДУВАНИ АФЕРИ, ПО ПУТЕРОТ НА ЉУПЧЕ СЕГА НА ТАПЕТ СЕ БИТОЛЧАНИ ЗА ДРВЕНО МОВЧЕ НА МАЛА РЕКИЧКА

0
1233

Нова афера ја тресе Македонија! По тешката афера со путерот на Љупче и летовањето во Мексико на Рашко сега најнова драма е едно дрвено мовче во Битола кое било смешно.

Небаре на тоа рекиче треба да се опне ГОЛДЕН БРИЏ како во Сан Франциско!

Изгледа стратегијата на ВМРО ДПМНЕ до следните избори ќе биде да се бараат вакви ситни будалаштини и да се ремети власта со ХИХИ ХЕХЕ исмевања и вицеви со цел да се прикаже власта како некадарна неспособна смешна гледава итн итн…