ВМРО ДПМНЕ СТАНУВА СЕМЕЕН БИЗНИС: Синот на Сашо Мијалков се активира во политиката?!

0
3844

jordan mijalkov ums

Синот на Сашо Мијалков, Јордан, беше главна ѕвезда на тринините на прославата на УМС на ВМРО ДПМНЕ.

jordan mijalkov ums 2

Тој седеше заедно со советниците на ДПМНЕ во општина Центар. Дали ова значи дека тој се вклучува активно во политиката? ДПМНЕ очигледно станува семеен бизнис на братучедите…