ВМРО-ДПМНЕ : ПОЛИТИКАТА НА СВИТКАНА КИЧМА НА СИЈАМСКИОТ БЛИЗНАК НА ВЕНКО, ЗАЕВ ДОНЕСЕ ЗАТРУЕНИ ПЛОДОВИ И ШТЕТНИ ДОГОВОРИ ОД КОИ И ДЕНЕС МАКЕДОНИЈА ЕДВАЈ ГЛАВА КРЕВА

0
93

Почитувани,

Венко Филипче наместо да пишува басни и писанија на социјалните мрежи во кои ни тој самиот не верува, треба да одговори дали чувствува вина што последиците од катастрофалните договори Македонија ги чувствува и денес.

Политиката на свиткана кичма на сиамскиот близнак на Венко, Зоран Заев донесе затруени плодови и штетни договори од кои и денес Македонија едвај глава крева.

Братот по криминал на Филипче, Заев додека со едната рака се колнеше во идентитетот, со другата потпишуваше договори и мака немаше.

Членството во НАТО не е придобивка на Венко, но придобивка од Венко се десетици илјади луѓе кои ги загубија животите поради неспособниот Венко.

Венко Филипче наместо да се занимава со висока политика треба да одговори дали уште смета дека кабелот е виновен за запалената модуларна болница?