(ФОТО) ВМРО-ДПМНЕ на денот – Режимските ,,Тврдокорни” му искажаа љубов на Грујо буквално до ГРОП!

0
1704

Грујо конечно си доби вечна армија на поддржувачи, конечно го сакаат до ГРОП!17409790_10202810858470080_1253823101_n