ВМРО-ДПМНЕ И СИЉАНОВСКА БАРААТ ИДНО ОСЛОБОДУВАЊЕ НА ЛИДЕРОТ НА ХРИСТИЈАНСКО БРАТСТВО: Човекот има право да убива предавници, нели гледате дека е понесен од патриотска емоција, може со денови ја слушал ДА ТЕ ПИТАМ БАБО пуштена до даска!

0
1374

ВМРО ДПМНЕ и Сиљановска испратија циркуларно писмо до сите амбасади и до ООН, ОБСЕ, ЕУ, ФИФА и УЕФА во кое бараат лидерот на Христијанско Братство итно да биде ослободен.

– Па голема работа ако убиел два тројца, па колку загинале за Македоња?!?! И нели гледате дека е понесен од емоции, заведен, може со денови ја слушал ДА ТЕ ПИТАМ БАБО до даска, зашто не покажете малце разбирање за патриотизмот на овој човек, башка нели гледате дека човекот е плукнат савремен комита, со крстови, со црвени беретки, брада, све комплет, па тоа нели ве погаѓа така малце у срце?!

Се оекува лидерска средба иницирана од Христијан Мицковски.

Оваа сторија е пародија, ама у суштина е точна.