ВМРО ДПМНЕ ДЕНЕСКА ИЗВРШИ САМОУБИСТВО: Сите патни исправи за кои денес полицијата во Македонија апси свои колеги биле издадени кога Митко Чавков бил Министер за внатрешни работи!

0
764

Верувале или не?! Сите патни исправи за кои денес полицијата во Македонија апси свои колеги биле издадени кога буквално Митко Чавков бил Министер за внатрешни работи!

Која дрскост и алчност! Кое моронство, еее!!!

ПРОБАА ДА САБОТИРААТ ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА ВОДЕНА ОД ИНТЕРПОЛ ЗА ДА СПАСАТ ДРУГАРИ НА ЧАВКОВ А ПРИТОА СЕ ОБИДОА ДА СИ НАПРАВАТ ПР ДЕКА СЕ БОРАТ ПРОТИВ ВИСОК КРИМИНАЛ И ДУРИ ПОБАРАА ОСТАВКИ?!?!