ВМРО-ДПМНЕ гради мит за ликот и делото на Сашо Мијалков за да потоа го брани од одење во затвор: Големо знаме со ликот на главниот КАПИ ДИ ТУТИ КАПИ на трибините на прославата на УМС!

0
1588

mijalkov na tribini