ВМРО-ДПМНЕ : ГЛУПАВИ СЕ СООПШТЕНИЈАТА НА СДС КАДЕ СЕ ТВРДИ ДЕКА СЕ КРИЕЛА СРЕДБА СО БУГАРСКИОТ ПРЕМИЕР, НЕМА ТАЈНИ СРЕДБИ НА ЈАВЕН НАСТАН

0
76

Глупави се соопштенијата на СДС каде наводно се тврди дека се криела средба со бугарскиот премиер Главчев. Нема тајни средби на јавен настан пренесуван во живо.

СДС не треба да се грижи поминаа времињата кога премиерот Заев служеше за потсмев на меѓународна сцена додека тој самиот ја виткаше кичмата на Македонија и потпишуваше се што му ставаа на маса само за да го покрие криминалот на бате Вице  и неговите блиски пајташи. Неговиот по криминал брат Филипче сега ја продолжува таа практика но за среќа прочитани се. Тие се грдото лице на едно поразено бреме.