ВМРО ДПМНЕ, БОЈКОТИРАМ И ЛЕВИЦА ЛАЖАТ: Референдумот нема шанси да биде наместен ќе го следат рекордни 12 000 домашни и 300 странски набљудувачи, 50% повеќе од изборите во 2016-та!!!

0
1063
Здравко и  толку сакаат да веруваат дека референдумот е наместен што се лажат самите себе.
Последно е дека ќе нема домашни набљудувачи, додека видливо е на страната на ДИК дека ќе има околу 12к набљудувачи, скоро 50% повеќе од изборите 2016.
Линк до целосната листа на набљудувачи, овде.