ВМРОНИТЕ ЌЕ ЦРКНАТ: КОМУЊАРИТЕ НАМЕСТО ПРЕДАВНИЦИ ИЗЛЕГОА НАЈГОЛЕМИТЕ ПАТРИОТИ ВО НАШАТА ИСТОРИЈА!!!

0
940

По ова ќе поцркаат вмроњите, наместо предавници од СДСМ испаднаа најголеми патриоти во нашата историја, а еве и зошто :