Вмровчиња и што сега , ја објавивте анкетата сами да се тешите , па по наредба лајкувавте ден два и што стана?

0
1199

10410895_656060714516442_6923044871721399003_n

Последната Анкета направена од ИРИ од која сироти души послушници на режимот се ситат и барат утеха во истата, па решиле да ја шират преку преродбените портокалови порталчиња. Аматерскиот гест кој е веќе видено сценаријо секогаш кога лидерот на Дпмне неможе да се одбрани и соочи со реалната жална слика во нашата Македонија тогаш преку вакви смешни и нереални анкети се дават наредби по комитетите да се лајкуват и шират како би ја замајувале јавноста без да размислат оти задоцнија со времето. Ваква потреба сега имаат повеќе од било кога, бидејќи Братучедот на началникот станува бесен испаничен и исплашен од казната која ќе му ја одреди целиот македонски народ… Вмровчиња и што сега , ја објавивте анкетата сами да се тешите , па по наредба лајкувавте ден два и што стана? Море абдали едни, режимот монтира и мести судски процеси, мести судски пресуди, креира човечки судбини, уништува бизниси и цели фамилии, прикрива убиства и уште многу други монструозни работи, а ние сега треба да веруваме дека вашата анкета не е наместена, море ајде марш таму!!!

11026421_658208160968364_1305588152_n

фб статус на Љупка Цветкова