ВМРОВЧЕТО ТРЕНДО ФАТЕН ЖИВ КАКО ВОДИ ЦРНА КАМПАЊА ПРОТИВ КОЧО АНЃУШЕВ ОБЈАВУВАЈЌИ ПИСМА НА ДОНАТОРИ НА ВМРО ДПМНЕ КОИ СЕ ПРЕСТАВУВААТ КАКО ЕКСПЕРТИ ЗА ОВА ИЛИ ОНА

0
776

На ОФФ НЕТ се појави долг мерчаторски текст полн со небулози и критики за Кочо Анѓушев, со некакви смешни тврдења дека за да аплицираш на тендерот за фото волтаици ти требаат 3 милиона евра, што не е точно, може да се аплицира и за 1 мегават за што се потребни не повеќе од 70 000е.

Човекот кој се потпишал тврди дека има малце пари, а донирал 500е на ВМРО ДПМНЕ?!?!

Ако го укуцате неговото име на ГУГЛ, ви излегува листата на донатори на ВМРО ДПМНЕ:

Човекот си донирал 500е: