ВМРОВЧЕТО ОД ЛЕВИЦА ПОЧНА ДА ШИРИ И ЛАЖНИ ВЕСТИ, НЕ ЗА ЏАБЕ Е ОД ВЕЛЕС

0
2087

Дознав дека дел од “професионалните” новинари, кои ве убедуваат да си го смените името, зимаат по околу 3.000 ЕУР хонорар месечно. А вие ринтајте за 200 ЕУР плата и гласајте на референдум за да има цензус. Или, шо би рекол министеров за надворешни: “Win-Win ситуација” 

#КешСиЕКеш
#ИлинденскаДоГроП
#Бојкот

Фејсбук статус на вмровчето од ,,Левица”, Димитар Апасиев