ВМРОВЧЕТО ГЕРО ВО НАЈНОВА КОЛУМНА ЗАПОЧНА ЖЕСТОКО ДА ГИ БРАНИ УСТАВНИТЕ СУДИИ КОИ СЕ ОБИДУВААТ ДА ГО СПАСАТ РЕЖИМОТ НА ГРУЕВСКИ ОД ЗАТВОР

0
697

Геро напиша колумна со која ги брани судиите од уставен суд кои се обидоа да ги спасат Груевци од затвор па покренаа иницијатива за намалување казната затвор за злоделото злоупотреба на службена положба со што овие дела ќе застарат многу брзо и Груевци кои се сега обвинети од СЈО ќе се спасат сите комплет!

Не само што ги брани уставните судии кои се 4 на број, Геро фати да плука по сите медиуми, како Фокус, СДК и многу други дека биле дел од пропагандата на Заев со тоа што се спротиставиле на овој обид на уставен суд?!?!?!

Бреееј што стана со човеков, бре бре бре… Кој само можеше да верува дека Геро ќе биде поголем КУРТОН од еден Латас, Миленко и остала багра режимска мафијашка?!?!?!?!