ВМРОВЦИ, ПОЛЕКА БЕ СО ЛАЖЕЊЕТО, ИМАЈТЕ УСУЛ

0
705

Вмровците се отепаа од лажење, аманте бе луѓе, дајте троа усул со лажниве вести, фиран не направивте како нација.