ВМРОВЦИТЕ ЧЛЕНОВИ НА МИЛЕНКО ВИБЕР ГРУПАТА ОД НЕГО ЧЕКААТ ИНСТРУКЦИИ И КОРДИНАЦИЈА ЗА ПРОТЕСТ ПРОТИВ СДСМ

0
563

Од комуникација на Вибер група на Миленко Неделковски вмровците кои се членови на неговата група во пораки нестрпливо чекаат инструкции и кординација од нивната матична партија за протест на улици против СДСМ.

По се изгледа Миленко ја прави координацијата на тврдокорното крило на ВМРО-ДПМНЕ и дели инструкции и кординација за идни дејствија на опозицијата.