ВМРОВЦИТЕ СЕ НЕВЕРОЈАТЕН ФЕНОМЕН И СЕ ПОНАШААТ КАКО ТАЛЕ ОД ПРИЛЕП И БАТЕ ГЕЛЕ ДА ИМ СЕ ДУХОВНИ ВОДАЧИ : ПОВТОРНО ГО ПЛАШАТ НАРОДОТ СО ТОА ДЕКА ДРЖАВАТА ЌЕ ЈА СНЕМА АКО НЕ ДОЈДЕ ВМРО-ДПМНЕ НА ВЛАСТ

0
1236

Вмровците продолжуваат со плашење народ дека државата ќе ја снема доколку Мицко не дојде на власт. 12 години го плашеа народот дека доколку падне Грујо од власт дека ќе ја снема државата, ќе има кантонизација, албанизација, ќе упаднат терористи и муџахедини и емигранти кои ќе ја распарчат државата и повторно истата плоча, како не им се смачи и како не им фати пења устата од јадење бурек бре?!!? Се понашаат како бате Геле и Тале од Прилеп да им се духовни водачи.