ВМРОВЦИТЕ СЕ ЛУДИ: ОБЈАВИЈА НОВИ СНИМКИ ЗА ДЕН ДОНЧЕВ СО КОИ ЧОВЕКОТ ГО ПРАВАТ ХЕРОЈ, СЕ БОРЕЛ ПРОТИВ ДАНОЧНО ЗАТАЈУВАЊЕ ВО ТОТАЛ ТВ?!?!

0
583

Попладнево на Јутјуб се појавија уште две аудио-снимки со гласот на Ден Дончев. Снимките ги објави канал под името Дон КорлеДонев.

Се забележува дека делови од снимките недостасуваат и не може да се сфати контекстот. Гласот на Дончев ги спомнува имињата Зоки и Медарски.

Аудио-разговорите се објавени на овој линк.