ВМРОВЦИТЕ СЕ КЛЕШТАТ КАКО МАЈМУНИ, А ЧОВЕКОТ ИЗВЕСТИ ДЕКА Е СПРЕЧЕНО ТРУЕЊЕ НА ИЉАДНИЦИ ЛУЃЕ СО ЗАПЛЕНА НА ИЉАДНИЦИ ПАКУВАЊА РАСИПАН ПУТЕР КОЈ БИЛ СПРЕМЕН ЗА ДИСТРИБУЦИЈА НИЗ МАРКЕТИТЕ ВО ЗЕМЈАВА!

0
281
Во акција на Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) кај операторот Евро Млекара ДООЕЛ Скопје, се пронајдени и запленети 4.5 тони путер, кој имал важност до 2019 година. Производот е затекнат во продажба без декларација, и од страна на АХВ веднаш е повлечен од пазарот.
Заштитата на граѓаните и нивното здравје се на прво место. Повикувам на целосна истрага и одговорност!
Фејсбук статус на Љупчо Николовски.