ВМРОВЦИТЕ СЕ ЗАКЛАА ВО СОБРАНИЕ, ТОТАЛНО ИЗБЕЗУМЕНИ ПО ГЛАСАЊЕТО НА ЗАКОНОТ ЗА ЈО : ВИДЕО ОД ТЕПАЧКАТА МЕЃУ ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО ВО СОБРАНИЕ!

0
258

Навреди и погрдни зборови меѓу две пратенички Жаклина Пешевска и Нола Исмајловска Ставрова поради гласањето на законот за одбрана, односно предлогот со кој се предвидува промена на името на армијата, пренесе ТВ21. Пешевска и го турна телефонот од маса на Исмајловска Ставрова.