ВМРОВЦИТЕ СЕ ГРУПИРААТ – НА ,,РАДИО ЛИДЕР” ГО АКТИВИРАА И БИЧИКЛИСКИ ДА ПЛУКА ПО ДАНЕЛА ЗАЕДНО СО НЕКОЈ ВМРОВЕЦ ВАНЕ ОД КРАТОВО СО МАТНО МИНАТО

0
611

ВМРО-ДПМНЕ го активираа и екс портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Бичиклиски заедно со некој матен вмровец од Кратово за кого се шпекулира има матно минато поврзано со затворот Идризово.