Вмровците од Кр.Паланка пред штабот на СДСМ ги дочека транспарент: Тука нема сендвичи!

0
1719

Гревчињата од Вмро Дпмне кои ги влечат и ги управуваат од комитетот како на даљински управљач. Де ваму ке идете, де таму ке идете!

Е, така вчера, ги собраа по телефон и ги упатија да протестираат пред штабот на СДСМ во Крива Паланка. Без да знаат зошто протестираат и против што.

Но таму, студен туш! Ги дочека транспарент на кој пишуваше: Тука нема сендвичи.

Па така попарени и изгубени, налево круг и си заминаа усрамени!

Човек не знае дали да ги жали или да им се умре од смеење?!