ВМРОВЦИТЕ НЕ МОЖАТ ДА И ПРОСТАТ: Нов скандал за Гордана Сиљановска, користела имејл на серверот на Сорос Фондација!

0
1724

Сегашиот имејл на професорката Гордана Сиљановска гласел [email protected]?!?! БРЕЕЕЈ, ОВА ВМРОВЦИТЕ НИКОГАШ НЕМА ДА И ГО ПРОСТАТ!!!