ВМРОВЦИТЕ НЕ ЗНААТ КАЈ ТЕРААТ: ЈАВНОСТА ЗГРОЗЕНА И ОД ВТОРИОТ СПОТ НА КОЈ МАЈКА ЧИТА НА ДЕТЕ ПРИКАЗНА ВО КОЈА ЗАЕВ И РАДА ЈАДАТ ВИРШЛИ АМА ДОШОЛ ДАСКАЛОТ!

0
624

Мајка седи на кревет покрај дете и му чита приспивна приказна за тоа како Заев и Радмила јаделе виршли, ама дошол Даскалот и ги прекинал?!?!

Еј, ова е политичка реклама на партија која сака да владее со земјава?! КОИ НЕНОРМАЛНИ ЅВЕРОВИ СЕ ОВА!