ВМРОВЦИТЕ МОЖЕ НЕ ГИ БИВА ЗА ДРЖАВА ДА ВОДАТ, АМА ЗА ЦРНА ПРОПАГАНДА МАЈКА СИ ТРАКАЛЕ, ТОА МОЗОЧЕТО ИМ РАБОТИ СТО НА СААТ КОГА ТРЕБА НЕКОГО ДА ОЦРНАТ!

0
1140

Ако вмровците не ги бива за водење на државата ги бива за црна пропаганда, мајката си ја плакале, тоа мозокот нивни работи 24/7 со сто на саат кога треба некого да оцрнат.