ВМРОВЦИТЕ ДЕНЕСКА СЕ ИЗБРУКАА МАЕСТРАЛНО – ЗАБОРАВИЈА ДА ПРАТАТ ЧЕСТИТКА ДО АЛБАНЦИТЕ ЗА ДЕН НА АЗБУКАТА ПА ОД ШТАБОТ НА ЗИЈАДИН СЕЛА ВРТЕЛЕ ТЕЛЕФОНИ ГИ КАРАЛЕ

0
938

Во политичките кулоари денеска главна тема е ВМРО ДПМНЕ, сите им се смеат, забораија да пратат честитка по повод денот на збуката, па дознаваме дека од партијата на Зијадин Села, Албанска Алијанса им вртеле телефони да ги потсетат па пратија честитка дури после 17 часот кога сите прослави и коктели завршија по повод празникот.

Во политичките кулоари денеска главна тема е ВМРО ДПМНЕ, сите им се смеат, забораија да пратат честитка по повод денот на збуката, па дознаваме дека од партијата на Зијадин Села, Албанска Алијанса им вртеле телефони да ги потсетат па пратија честитка дури после 17 часот кога сите прослави и коктели завршија по повод празникот.

Каква брука каква глупост, само ВМРО-вци може да направат вакво нешто во моменти кога прават обиди за коалиција со албанска партија.