ВМРОВЦИТЕ ГО ПРЕТВОРИЈА СОБРАНИЕТО ВО ДЕТСКА ГРАДИНКА: Бараат од Спасовски оставка затоа што погрешил и во говорот заборавил да употреби Северна Македонија

0
103

– Аха, Спасовски згреши не го употреби името Северна Македонија во својот говор, бараме оставка и од него како што он бара од Мизрахи!

Вака излегоа на говорница пратениците од ВМРО ДПМНЕ. Го претворија собранието во детска градинка!!!