ВМРОВЦИТЕ ГИ ОТЕПАА ПО СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ КОИ ПРОТЕСТИРАА ПРЕД ВЛАДА КАКО НЕЗАДОВОЛНИ ЗЕМЈОДЕЛЦИ

0
1547

АЈДЕ ДА ВИДИМЕ КОИ СЕ „НЕЗАДОВОЛНИТЕ ЗЕМЈОДЕЛЦИ“ КОИ ПРОТЕСТИРАА ПРЕД ВЛАДА:

Слика бр. 1 – КИРЕ МИХАИЛОВ – екс директор на ЈП „Македонски шуми“, подрачна единица Струмица(поставен од ВМРО ДПМНЕ)

Слика бр.2 Претседател на ВМРО ДПМНЕ ОК Зрновци(вработен во судската полиција во Судот во Кочани) и советник на ВМРО ДПМНЕ во општина Зрновци

Слика бр.3 – екс директорка на ЈП „Македонска пошта“ шодрачна единица Велес

Слика бр. 4 Митко Јанков – член на ВМРО ДПМНЕ и здружението „Ќосето“ од Велес

Слика бр. 5 – Пепица Честојева – ќерка на пратеничката на ВМРО ДПМНЕ од Неготино, Павлинка Честојева

Слика бр. 6 – Тони Бојковски Шајка – Претседател на ВМРО ДПМНЕ ОК Гази Баба